Termeni și Condiții

1.Drepturi de proprietate intelectuală.

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a www.rimadesign.ro. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate on-line. Totuși, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

2.Plasarea de link-uri spre site.

Dacă doriți să plasați un link spre site, acesta trebuie să fie făcut către pagina www.rimadesign.ro în conformitate cu termenii și conditiile mentionate.

3.Corectitudinea informațiilor.

Informațiile conținute de acest site sunt cu scop informativ, sunt adresate clienților și nu se aplică altor jurisdicții. www.rimadesign.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora, dar va face tot posibilul pentru ca datele conținute de acest site să fie cât mai corecte și mai actuale. De asemenea, www.rimadesign.ro își rezervă dreptul de a modifica specificațiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site în orice moment, făra nicio notificare prealabilă.

4.Protecția datelor personale.

În unele cazuri, este posibil să colectăm informaţii cu caracter non-personal despre dumneavoastră. Exemple de informaţii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit şi numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la site-ul nostru sau că urmare a publicităţii noastre.

5.Legi și Jurisdicții.

Acest site a fost creat şi functioneaza în concordanţă cu legile în vigoare în România. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile şi tribunalele din Romania vor avea jurisdicţie exclusivă.

Close Menu