Grafică Publicitară

Îți dorești ca brandul tău să fie vizibil și remarcat? Adaptat la situație, vei alege sa expui un roll-up, un banner sau să îți inscripționezi mașinile companiei cu o grafică deosebită. Indiferent de ce soluție ai nevoie, îți venim în ajutor și dăm culoare ideilor tale. Realizăm materiale grafice pregătite pentru tipar cu scopul de a-ți pune în valoare produsele sau serviciile pe care dorești să le evidențiezi.

(Roll-up, Banner/Mesh, Design Auto, Logo, Manual de brand, Elemente de identitate vizuală, Cărți de vizită, Coli cu antet, Mape, Cataloage/Broșuri, Flyere/Pliante, Postere/Afișe, Vouchere, Materiale promoționale etc.)

rima design identity botosani si iasi
identitate vizuala rima design

Branding

În domeniul în care activezi, cu siguranță mai sunt și alte companii ce livrează produse sau servicii competitive și ai nevoie să ieși în evidență. La acest lucru contribuie tot ceea ce expui, începând de la logo sau cărți de vizită și până la cataloage, broșuri sau materiale promoționale. Spune-ne ce îți dorești și noi venim cu soluții potrivite și adaptate tipului tău de business.

Social Media

Promovare Online

Pentru că totul se întâmplă în online și toți competitorii tăi sunt deja acolo, ai nevoie să ieși în față. Cum? Promovând afacerea ta prin campanii de promovare online:  

⦁ Google Ads

⦁ Facebook Ads

Investind în astfel de campanii vei fi mai ușor de găsit de către posibilii clienți. Cu ajutorul segmentării pieței te poți adresa exact categoriei de oameni pe care o vizezi și totodată vei plăti doar pentru click-urile pe care le primești. Să nu uităm însă că avem nevoie și de o indexare google potrivită astfel că prin campaniile plătite la Google beneficiem și de acest avantaj. Indiferent ce doriți să obțineți (click-uri, vânzări, vizite în site etc.), vă putem ajuta prin realizarea campaniilor de promovare online.

 
rima design social media expert
Close Menu